Over ons

Wij zijn Dick en Sjanie van de Beek en wij runnen samen nu ruim 20 de SPAR winkel in het prachtige dorp Garderen.

 dick en sjanie - 20 jaar spar garderen

Waarom Garderen?

Wij zijn oorspronkelijk vanuit Hilversum naar Garderen overgekomen omdat we onze winkel in een dorp wilden runnen, waar waar de bevolking nog gemoedelijk was en de mensen nog aandacht voor elkaar hadden. Dit vooral ook met het oog op onze toen drie nog zeer jonge dochtertjes. Garderen kwam in beeld en Dick, die in deze omgeving al familie had wonen, was direct enthousiast. Ook Sjanie twijfelde geen seconde nadat we een kijkje in het  nog onbekende dorpje hadden genomen. Het werd dus Garderen waar de al bestaande Spar werd overgenomen. Natuurlijk was het even wennen in het begin, maar gaandeweg voelden we ons bij het dorpsleven betrokken en voelden we ons thuis. Inmiddels is Dick al jaren commandant van de vrijwillige brandweer en kan Sjanie geen nee zeggen als haar gevraagd wordt om weer leuke sieraden te maken voor een goed doel.

Gemakswinkel

In de afgelopen jaren hebben zij met een drietal flinke verbouwingen de winkel ‘up to date’ weten te houden. Dick: ,,Tegenwoordig is een supermarkt meer een ‘gemakswinkel’ en op deze trend spelen wij in met onze boodschappenwebsite en de maaltijdservice. De online bestelde boodschappen worden bezorgd in Garderen, Speuld, Kootwijk en Nieuw Milligen. Onder de 50 euro voor 4,95 euro en daarboven worden ze gratis op een door u zelf aangegeven tijd thuis gebracht of u kunt ze ophalen op een door u gewenst afhaalmoment in de winkel. De maaltijdservice zoals men die altijd gekend heeft gaat veranderen doordat de gemeente nu verantwoordelijk is. Spar heeft daarom nu een keur aan zeer betaalbare kant- en klare maaltijden die online of met een bestelformulier in de winkel besteld kunnen worden. Zelfs gluten- en lactosevrij, gemalen, vegetarisch of zoutarme maaltijden: de mogelijkheden zijn enorm groot en het bekijken meer dan waard. Daarnaast is er ook nog een grote keuze uit soepen en nagerechten.” Voor informatie over de boodschappendienst en het bekijken van de menukaart voor de maaltijdservice is het mogelijk www.vandebeek.spar.nl te bezoeken.

Garderen, de juiste keuze!

Kijkend naar de grote rijkdom van drie getrouwde dochters wonend op loopafstand van het ouderlijk huis, daarbij leuke schoonzoons en ook al een kleinkind en de tweede op komst, een moderne winkel met fijn personeel dat al jaren bij hen werkt, de betrokkenheid bij de klanten en het dorp, kunnen Dick en Sjanie alleen maar concluderen dat zij 20 jaar geleden de juiste keuze hebben gemaakt.